Lajukan Laptop Anda Seperti Baru Beli & Tak Perlu Lagi Menunggu ‘Berjam-Jam’ Bila Laptop Hang

Dapatkan kupon diskaun di bawah untuk 30 orang pertama yang buat pembelian di website.

anda pernah tak alami masalah seperti kat bawah ini...

Nak On laptop tapi ambil masa terlalu lama

Laptop normal yang tak ada masalah ambil masa bawah 1 minit untuk on. Tapi anda terpaksa menunggu 5-20 minit sebelum boleh guna laptop.

Laptop Selalu Hang Masa Tengah Buat Kerja

Situasi yang biasa berlaku ialah bila anda menaip guna Microsoft word, program not responding. Setiap 10 minit mesti akan hang.

Nak Open 1-1 Program Terpaksa Tunggu Sampai 5-15 Minit

Bila kita nak guna laptop cepat, nak siapkan kerja on time sebab nak kejar dateline tapi hilang mood + stress kalau laptop selalu hang

Laptop Jadi Panas + Hang. Nak Browse Internet Jadi Lembap

Kalau jadi macam ni biasanya sebab laptop kena serang virus (sebab lain: tak pernah buat Clean Dust). Mungkin dulu tersilap install software ada malware.

Kalau anda ada masalah seperti di atas, dapatkan segera…

Servis Clean Format Laptop

Dengan servis Format daripada FR Laptop Services, kami akan pastikan prestasi laptop anda laju seperti laptop baru. 

Bukan sekadar format tapi kami akan buat full checking depan anda untuk detect masalah-masalah lain yang mungkin menyebabkan laptop jadi slow dan lembap. 

Apa yang penting selepas laptop siap, anda boleh terus guna laptop seperti biasa tanpa perlu nak install software. Pantas dan memudahkan.

Performance Laptop Semakin Laju

Lepas dah siap servis, nak on laju, nak open program laju, tengah running software tak hang dah. Kerja cepat siap sebab tak perlu menunggu.

Full Checking Untuk Detect Masalah Lain

Kenapa ada orang walaupun dah format, laptop dia kadang-kadang hang jugak? Sebab hard disk problem! Kami check free je.

30 hari Online Support

Anda mungkin ada masalah teknikal berkaitan laptop tapi tak ada tempat nak tanya. Sebab itu kami berikan anda BONUS 30 Hari Online Support. Untuk pembelian di website sahaja.

Install Basic Software

Lepas dah format, tak kan nak biar kosong je laptop tu. Nak browse internet pun tak boleh. Jadi, kami install semua basic software supaya anda boleh terus guna. Jimat masa.

Jom Baca Feedback Pelanggan FR Laptop Services

HARGA SERVIS CLEAN FORMAT LAPTOP

RM60

Limited Offer Untuk 30 ORANG PERTAMA.

10 orang pertama, bayar RM27 sahaja. Gunakan kupon OFFER27.

10 orang kedua, bayar RM37 sahaja. Gunakan kupon OFFER37.

10 orang ketiga, bayar RM47 sahaja. Gunakan kupon OFFER47.

31 dan seterusnya, bayar pada harga normal.

Nak Lajukan Laptop macam beli baru?

Servis Clean Format Laptop dapat kembalikan prestasi laptop anda seperti laptop baru. Bayangkan laptop baru macam mana lajunya bila nak on. Syok kan. 

Klik butang di bawah untuk dapatkan servis Clean Format dengan harga DISKAUN untuk 30 orang pertama.

100% Money Back Guarantee

Kami akan refund 100% duit anda kalau masalah laptop tak selesai selepas dapatkan servis di FR Laptop Services.

Soalan Lazim (FAQ)

Masih ragu-ragu untuk dapatkan servis Clean Format? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan.

Kalau hard disk laptop masih dalam keadaan baik, data masih boleh backup lagi.

Biasa kalau laptop tu tak ada masalah lain, boleh siap dalam masa 24 jam. Tapi sejak kedai dibuka pada fasa PKPB, kami terima job yang terlalu banyak. Melebihi kemampuan staff FR. Jadi, kami minta maaf. Laptop anda mungkin siap sedikit lewat tapi kami akan usaha sedaya upaya untuk siapkan semua laptop customer secepat mungkin.

Harga untuk servis Clean Format ialah RM60. Tapi untuk masa terhad, gunakan kupon yang tertera dalam website ini (kalau masih belum expired) untuk diskaun yang lebih banyak.

Lepas format kami akan install kan driver, windows dan basic software sekali.

Clean format maksudnya, format laptop tanpa backup apa-apa data (document/file).

Lepas format selalunya kami akan install windows yang sama macam laptop anda guna sebelum ini.

Scroll to Top