508 Jalan Kanan 1, Kampung Pandan 55100 KL +6017 288 2349
HABISLAH WOI!
LAPTOP TAK BOLEH ON, HABISLAH DATA PENTING!


“Cik Faten memang nak hantar laptop untuk cuci kipas tapi yang beliau tahu ada dekat low*** je. Nak pergi low*** tu beliau takut.

So tak ada lah beliau nak pergi hantar laptop untuk servis. Takut kena tipu. So bila keluar iklan FR, beliau dah tahu lah mana kedai melayu. “

Beliau beli laptop tahun 2014 tapi tak pernah buat servis (cuci kipas). Sebabnya tak tahu kedai mana yang boleh dipercayai.

.
Sampai 1 masa, laptop beliau tiba-tiba mati sendiri. Lepas tu langsung tak boleh on. Ada document penting dalam tu & risau takut file dalam daptop hilang! 🔥

So, bila hadapi situasi macam ni, dia terus hantar ke FR Laptop untuk dapatkan nasihat expert dalam bidang laptop.

Beliau kenal FR melalui FB. So start dari hari tu, beliau dah tahu FR ni ada repair laptop.
.

Beliau sedang sambung master di UKM Bangi dan buat programming guna laptop termasuk assignment yang beliau kena hantar. So, macam-macam lah file berkaitan yang sangat berharga bagi beliau

Anda teka, file dalam laptop beliau hilang tak?

Mesti lah tak hilang! Sebab yang rosak tu motherboard. Tak effect pun pada hard disk. So anda tak perlu risau kalau benda sama jadi. Buat rileks je.
.

Alhamdulillah, lepas dah repair motherboard, laptop kembali function seperti biasa. Kipas pun dah tak panas. Macam mula-mula beli dulu. Sebab masa mula-mula beli, memang tak ada rasa panas langsung.

Yang bestnya, FR kata seminggu baru siap repair tapi baru 3 hari dah dapat call siap.

=========
Laptop anda ada MASALAH?

Jangan TANGGUH lagi sebab dari masalah kecil boleh jadi besar/teruk bila tangguh repair atau servis.
Anda boleh datang ke kedai FR Laptop Service & technician akan check ON THE SPOT punca masalah laptop anda.

Mengapa anda perlu pilih FR Laptop Service?

Hanya satu-satunya kedai repair laptop di Malaysia yang mempunyai 1700+ review 5 BINTANG dari pelanggan-pelanggan.

Ini buktikan FR sediakan servis yang jujur & kualiti kepada anda. FR tidak akan ketuk/kencing/tipu anda. Spareparts dalaman & data laptop anda juga selamat & kekal seperti asal.

Hantar laptop & biarkan staff FR buat yang terbaik untuk anda.


Klik link bawah untuk bertanya masalah laptop anda.

www.frlaptopservice.com/hubungi
www.frlaptopservice.com/hubungi
www.frlaptopservice.com/hubungi

.
#PelangganPuasHatiKeutamaanKami
#JujurDanKualiti
#FRLaptopService
0